Adverteren op www.talendomein.nl


Adverteren is met name aantrekkelijk voor aanbieders van o.a.: .
  • Taleninstituten, vertaalbureau's en vertalers, taalreisbureaus en overige bedrijven.

Talendomein.nl is sinds tien jaar marktleider op het gebied van zelfstudie taalcursussen en vertaalproducten. De webshop bevat 1200 taalcursussen, studieboeken en vertaalproducten voor meer dan 150 talen.

Maandelijks bezoeken ca. 30.000 - 50.000 bezoekers de website, waarbij gericht gezocht wordt naar taalcursussen en vertaalproducten maar ook naar taalbedrijven zoals taleninstituten, tolken en vertaalbureau's in een bepaalde regio.

Om tegemoet te komen aan de vraag en de wensen van onze bezoekers bieden wij een dienst aan waarbij u gericht kunt adverteren. Directe promotie voor uw bedrijf door een advertentieblok en link naar de eigen website.

Talendomein.nl is zo ingesteld dat u per taal kunt adverteren, waardoor uw bedrijf gevonden wordt voor de specifieke taal/talen waar u zicht voor opgeeft.

Voorbeeld:

Uw taleninstituut biedt cursussen aan voor de Italiaanse, Spaanse, en Finse taal.
Wij activeren uw campagne voor deze talen, waarna uw bedrijf op diverse pagina's van de website gevonden kan worden.

Maar ook via het linker navigatiemenu (onder de rubriek taalbedrijven) in bijna iedere pagina van de website, zoals bij productpagina's en resultatenpagina's voor zelfstudie taalcursussen.

Als extra dienst zullen wij bezoekers zowel telefonisch als ook bij ons vestigingsadres in Middelaar naar uw bedrijf doorverwijzen.

Wat zijn de mogelijkheden ?

1) Complete advertentie met advertentieblok, foto en directe link naar eigen website

.De complete vermelding is een omkaderd blok, met maximaal 7 regels omschrijving en directe link naar uw eigen website en een afbeelding van uw logo. Deze advertenties staan bij de bovenste posities, waardoor uw bedrijf beter opvalt. Een complete advertentie zal positief zijn voor de vindbaarheid van uw eigen website, omdat er extra relevante links naar uw website leiden waardoor uw vindbaarheid stijgt in Google.
  • Vanaf € 15,00 per maand
  • De kosten worden bij aanvang per kwartaal gefactureerd

  • De complete advertentie kan voor maximaal 135 talen worden getoond

2) Basis vermelding(kosteloos)

  • Een basis vermelding in een omkaderd blok
    Deze vermeldingen staan onderaan de pagina, waarbij geen geen foto en geen directe link naar de website opgenomen wordt. De vermelding wordt voor maximaal 3 talen getoond.


Contact en aanmelden

Talendomein.nl staat open voor ideeen en suggesties van adverteerders.
Uw aanmelding of eventuele opmerkingen kunt u met behulp van onderstaand formulier aan ons toesturen.
Na aanmelding wordt uw campagne binnen 3 werkdagen geactiveerd.

 

Aanmeldingsformulier >