Bij Talendomein.nl vind je alles voor
de Chinese taal

i

Cursussen Chinees Zelfstudie - Op reis - Vakantie - Taaltraining - Online leren


Selecteer de gewenste optie uit de menu's en vind de juiste taalcursus!


Hulp nodig bij je keuze? Bel dan onze klantenserviceZelfstudie taalcursussen

1. Eurotalk taalcursussen
Chinese les:1. Eurotalk taalcursussen

Een zelfstudie taalcursus als alternatief voor een taleninstituut? EUROTALK Interactieve taalcursussen - Kies uit meer dan 150 Talen! De Eurotalk taalcursussen zijn aantrekkelijke, plezierige en leerzame taalcursussen. Met een assortiment van meer dan 150 verschillende talen, die direct vanuit elke andere taal te leren zijn bieden de cursussen voor iedereen de mogelijkheid om een nieuwe taal te leren. Van beginners tot gevorderden, maar ook voor kinderen en zakelijk gebruik Taalcursussen voor op je PC, Laptop, Tablet, Smartphone, of een luistercursus voor in de auto.Chinese les - Taleninstituten

Altha Lingua Taaltrainingen - Chinese les bij een taalinstituut
Chinese les:Altha Lingua Taaltrainingen

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen op maat voor het bedrijfsleven en de particulieren in alle Europese talen. Andere talen op aanvraag. Zeer individuele en gericht aanpak. Altha Lingua taaltrainingen is tevens de specialist voor Nederlands voor Frans- en Engelstaligen. Kies voor een effectieve, professionele en resultaatgerichte aanpak. Kies voor Altha Lingua Taaltrainingen!

Vestigingen in:
Middenbeemster (Noord Holland)
Bogaers Taleninsituut BV - Chinese les bij een taalinstituut
Chinese les:Bogaers Taleninsituut BV

25 Talen van Arabisch t/m Zweeds. Alle niveaus. Kleine groepen of individueel. Spoed VIP-trainingen of een professionele oplossing voor al uw vertaalwerk.

Vestigingen in:
Tilburg (Noord-Brabant)
Dagnall Taleninstituut - Chinese les bij een taalinstituut
Chinese les:Dagnall Taleninstituut

Dagnall Talen Instituut is een klein onafhankelijk en daardoor flexibel taleninstituut in Assen. Sinds 1982 verzorgen wij maatwerk taaltrainingen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren, zowel incompany als in ons eigen trainingscentrum en wij zijn goed bereikbaar vanuit heel noord Nederland. De cursussen worden gegeven door native speakers, dat wil zeggen dat de docenten lesgeven in hun eigen moedertaal, waardoor de woordenschat en uitspraak gegarandeerd authentiek zijn.

Vestigingen in:
Assen, Groningen Friesland Kampen (Drenthe)
Mondo - Chinese les bij een taalinstituut
Chinese les bij taleninstituut Mondo

Mondo werkt in opdracht van particulieren, instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij organiseren privé lessen. Eventueel kunnen groepslessen georganiseerd worden. In overleg met de klant wordt een lesprogramma samengesteld. Regelmatig gaan we op excursie en worden er speciale bijeenkomsten georganiseerd.

Vestigingen in:
Vlissingen (Zeeland)


Eurolinguist - Chinese les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Berg en Dal (Nijmegen) (Gelderland)
Omeida - Chinese les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Nijeveen (Drenthe)

Uw advertentie op deze pagina?