Bij Talendomein.nl vind je alles voor
de Nederlandse taal

i

Cursussen Nederlands Zelfstudie - Op reis - Vakantie - Taaltraining - Online leren


Selecteer de gewenste optie uit de menu's en vind de juiste taalcursus!


Hulp nodig bij je keuze? Bel dan onze klantenserviceNederlandse les - Taleninsituten en Cursussen:

1.Rosetta Stone taalcursus zelfstudie
Nederlandse les:1.Rosetta Stone taalcursus zelfstudie

Een zelfstudie taalcursus als alternatief voor een taleninstituut? Kijk dan eens naar de "Rosetta Stone zelfstudie taalcursussen". Een bewezen, efficiënte en complete oplossing voor het leren van een taal. Verkrijgbaar voor 32 verschillende talen en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook kunnen deze cursussen gebruikt worden als voorbereiding voor het wonen en werken in het buitenland, mensen met een buitenlandse relatie of bijv. het inburgeringsexamen. De verpakking bevat meerdere CD-Roms, Audio CD's, en een gratis headset. Geschikt voor PC en Mac.Altha Lingua Taaltrainingen - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les:Altha Lingua Taaltrainingen

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen op maat voor het bedrijfsleven en de particulieren in alle Europese talen. Andere talen op aanvraag. Zeer individuele en gericht aanpak. Altha Lingua taaltrainingen is tevens de specialist voor Nederlands voor Frans- en Engelstaligen. Kies voor een effectieve, professionele en resultaatgerichte aanpak. Kies voor Altha Lingua Taaltrainingen!

Vestigingen in:
Middenbeemster (Noord Holland)
Bogaers Taleninsituut BV
Nederlandse les:Bogaers Taleninsituut BV

25 Talen van Arabisch t/m Zwweds. Alle niveau's. Kleine groepen of individueel. Speod VIP-Trainingen of een professionele oplossing voor al uw vertaalwerk.Commerce Talen - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les:Commerce Talen

U leert in de doeltaal bijvoorbeeld: presenteren, onderhandelen, spreken, schrijven, lezen, telefoneren of e-mailen. Die vaardigheden die u nodig hebt in uw contact met buitenlandse klanten. Wij geven flex en intensieve taaltrainingen in bedrijven in Nederland. Commerce Talen levert maatwerk. De training wordt volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. Taaltraining voor beginners en gevorderden. Zowel individuele training als in groepen. Met korting bij meer trainingen voor een bedrijf.

Vestigingen in:
Leiderdorp (Noord Holland)
Dagnall Taleninstituut - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les:Dagnall Taleninstituut

Dagnall Talen Instituut is een klein onafhankelijk en daardoor flexibel taleninstituut in Assen. Sinds 1982 verzorgen wij maatwerk taaltrainingen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren, zowel incompany als in ons eigen trainingscentrum en wij zijn goed bereikbaar vanuit heel noord Nederland. De cursussen worden gegeven door native speakers, dat wil zeggen dat de docenten lesgeven in hun eigen moedertaal, waardoor de woordenschat en uitspraak gegarandeerd authentiek zijn.

Vestigingen in:
Assen, Groningen Friesland Kampen (Drenthe)
PCI Languages - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les:PCI Languages

PCI biedt al 25 jaar taal- en cultuurtrainingen in meer dan 30 talen aan in heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren. Als ervaren instituut bieden wij u een breed pakket aan talencursussen, zakelijke vaardigheden en workshops voor culturele training. Wij geven zakelijke trainingen door middel van In-company training of op locatie. Ons doel is u trainingen te geven van topkwaliteit, toegespitst op uw behoefte. Onze leraren zijn gekwalificeerde native speakers in de taal van uw keuze, die gebruikmaken van de modernste lesmethoden. Naast het geven van taalcursussen geven wij ook NT2 en NT1 trainingen. Kijk op onze site voor meer informatie. U vindt hier een ruim aanbod van onze diensten. Doe nu onze gratis taaltest, om te kijken waar u staat in uw leercurve. Ervaar het zelf! Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer informatie.

Vestigingen in:
Alkmaar (Noord Holland), Amsterdam (), Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Hengelo, Schiphol, Haarlem ()
Elycio Talen - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut Elycio Talen

Zoekt u een taaltraining, professionele vertaling of een solide tekst in een vreemde taal? Elycio talen: het adres voor al uw taaloplossingen. Elycio talen, voorheen Elsevier Talen, verzorgt vanaf vier locaties in Nederland professionele taal- en communicatietrainingen voor managers en professionals in bedrijfsleven en (semi)overheid.

Vestigingen in:
Amsterdam (Noord Holland), Arnhem (Gelderland), Papendrecht (Zuid Holland), Rijswijk (Zuid Holland), Zeist (Utrecht), Enschede (Overijssel)
Marcus Evans linguarama - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut Marcus Evans linguarama

Ruim 35 jaar ervaring met het verzorgen van praktijkgerichte taaltrainingen voor bedrijven en overheden Trainingen die exact aansluiten bij wat u kunt en wat u wilt/moet kunnen Mogelijkheid om taalcursussen of taalopleidingen in het buitenland te volgen ISO-gecertificeerd en CEDEO-erkend

Vestigingen in:
Amsterdam (Noord Holland), Den Haag (Zuid Holland), Soesterberg (Utrecht)
Mondo - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut Mondo

Mondo werkt in opdracht van particulieren, instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij organiseren privé lessen. Eventueel kunnen groepslessen georganiseerd worden. In overleg met de klant wordt een lesprogramma samengesteld. Regelmatig gaan we op excursie en worden er speciale bijeenkomsten georganiseerd.

Vestigingen in:
Vlissingen (Zeeland)
SUITCASE Talen - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut SUITCASE Talen

Elke cursist krijgt maatwerk. Een individuele training biedt daartoe alle ruimte. Ook bij groepsles stemmen de trainers hun taalcursus af op de wensen van de deelnemers. Bedrijven, reïntegratiebedrijven en particulieren maken gebruik van de diensten van Suitcase talen. Zij kiezen voor privéles, een avondcursus of een groepstraining overdag. Zij volgen hun les in de school op de Operetteweg of incompany.

Vestigingen in:
Almere (Flevoland)
Taleninstituut Regina Coeli BV - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut Taleninstituut Regina Coeli BV

In een wereld van talen, leren wij u de talen van de wereld.

Vestigingen in:
Vught (Noord Branbant)
The Language Academy - Nederlandse les bij een taalinstituut
Nederlandse les bij taleninstituut The Language Academy

The Language Academy werkt met internationaal erkende taalniveaus. Ook onze intakeprocedure is hierop afgestemd. U weet precies welk niveau u met onze trainingen bereikt.

Vestigingen in:
Amsterdam (Noord Holland)


Das Taaltraining - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Almere ()
Feedbacktalen - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Amersfoort (Utrecht)
Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Amsterdam (Noord Holland)
Animo Academia de español y holandés - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Amsterdam (Noord Holland)
Eurolinguist - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Berg en Dal (Nijmegen) (Gelderland)
Accent language Services - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Den Bosch (Noord Brabant)
DC Taalinstituut - Nederlandse les bij een Taleninstituut
Vestigingen in:
Drachten (Friesland), Eernewouden (Friesland)

Uw advertentie op deze pagina?