Bij Talendomein.nl vind je alles voor
de Noorse taal

i

Cursussen Noors Zelfstudie - Op reis - Vakantie - Taaltraining - Online leren


Selecteer de gewenste optie uit de menu's en vind de juiste taalcursus!


Hulp nodig bij je keuze? Bel dan onze klantenserviceZelfstudie taalcursussen

1. Cursussen Noors - Zelfstudie
Noorse les:1. Cursussen Noors - Zelfstudie

Bij Talendomein.nl vind je een groot assortiment cursussen voor de Noorse taal. Je kunt kiezen uit diverse niveau's zoals: Beginners, Gevorderden, Kinderen, Zakelijk of een Complete taalcursus. De zelfstudie cursussen zijn verkrijgbaar op CD-Rom, DVD, USB-stick, Audio-CD of als leerboek. ............................................................................... Nieuw! Mogelijkheid om direct online Noors te leren of een cursus te downloaden.Noorse les - Taleninstituten

Altha Lingua Taaltrainingen - Noorse les bij een taalinstituut
Noorse les:Altha Lingua Taaltrainingen

Meer dan 25 jaar ervaring in taaltrainingen op maat voor het bedrijfsleven en de particulieren in alle Europese talen. Andere talen op aanvraag. Zeer individuele en gericht aanpak. Altha Lingua taaltrainingen is tevens de specialist voor Nederlands voor Frans- en Engelstaligen. Kies voor een effectieve, professionele en resultaatgerichte aanpak. Kies voor Altha Lingua Taaltrainingen!

Vestigingen in:
Middenbeemster (Noord Holland)
Bogaers Taleninsituut BV - Noorse les bij een taalinstituut
Noorse les:Bogaers Taleninsituut BV

25 Talen van Arabisch t/m Zweeds. Alle niveaus. Kleine groepen of individueel. Spoed VIP-trainingen of een professionele oplossing voor al uw vertaalwerk.

Vestigingen in:
Tilburg (Noord-Brabant)
Commerce Talen - Noorse les bij een taalinstituut
Noorse les:Commerce Talen

U leert in de doeltaal bijvoorbeeld: presenteren, onderhandelen, spreken, schrijven, lezen, telefoneren of e-mailen. Die vaardigheden die u nodig hebt in uw contact met buitenlandse klanten. Wij geven flex en intensieve taaltrainingen in bedrijven in Nederland. Commerce Talen levert maatwerk. De training wordt volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. Taaltraining voor beginners en gevorderden. Zowel individuele training als in groepen. Met korting bij meer trainingen voor een bedrijf.

Vestigingen in:
Leiderdorp (Noord Holland)Uw advertentie op deze pagina?