ESL Taalreizen - Engels leren in het buitenland?  Taalreis Engels Bestemming

ESL Taalreizen biedt taalcursussen aan in meer dan 160 bestemmingen in Europa, Azie en Amerika. De opleidingen worden gegeven op internationaal erkende talenscholen, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De ideale gelegenheid om een taalcursus met een vakantie in het buitenland combineren.

Aspect - Engels leren in het buitenland?  Taalreis Engels Bestemming

Aspect heeft al bijna 40 jaar ervaring op het gebied van internationale studentenuitwisseling en biedt je de keuze uit een breed scala aan buitenlandprogramma\'s in bijna alle wereldsteden. Een team van professionele en enthousiaste medewerkers staat voor je klaar om je een onvergetelijke belevenis te bezorgen, waar je de rest van je leven met plezier aan zult terugdenken.

Amerika - Canada - Australiƫ - Ierland - Verenigde Staten

Lisa Taalreizen - Engels leren in het buitenland?  Taalreis Engels Bestemming

Wij van het LISA! Reizen team beleven veel plezier aan ons werk. Achter LISA! Reizen staat een jong en internationaal team. Wij spreken meerdere talen. Het organiseren van taalreizen is onze passie. Dat merk je direct aan de ruime keuze van scholen en aan ons persoonlijk telefonisch advies. LISA! Reizen organiseert sinds jaren taalreizen van uitstekende kwaliteit op de mooiste plekken van onze aarde.

Meerdere landen in alle werelddelen

Plustaal Reizen - Engels leren in het buitenland?  Taalreis Engels Bestemming

Een taalreis met PLUS Taalreizen is een unieke ervaring! Onze scholen staan bekend om de goede kwaliteit en vriendelijke sfeer. Buiten de lesuren maak je makkelijk contact met internationale medecursisten en de lokale bevolking. Zo ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig.

Meerdere landen in diverse werelddelen


Uw advertentie op deze pagina?