Lisa Taalreizen - Russisch leren in het buitenland?  Taalreis Russisch Bestemming

Wij van het LISA! Reizen team beleven veel plezier aan ons werk. Achter LISA! Reizen staat een jong en internationaal team. Wij spreken meerdere talen. Het organiseren van taalreizen is onze passie. Dat merk je direct aan de ruime keuze van scholen en aan ons persoonlijk telefonisch advies. LISA! Reizen organiseert sinds jaren taalreizen van uitstekende kwaliteit op de mooiste plekken van onze aarde.

Meerdere landen in alle werelddelen

RusEdu - Russisch leren in het buitenland?  Taalreis Russisch Bestemming

AMBergh Education biedt u ongeacht uw huidige kennis, leeftijd of achtergrond, de mogelijkheid Russisch of Oekraïens te leren of uw kennis van de taal verder te ontwikkelen. AMBergh Education werkt nauw samen met de betere universiteiten en –talenscholen in Rusland en Oekraïne en biedt een groot scala aan groeps- en individuele cursussen voor zowel studenten als zakenmensen als zij met een andere specifieke achtergrond.

Diverse locaties in Rusland en Oekraïe

Russisch in Rusland - Russisch leren in het buitenland?  Taalreis Russisch Bestemming

Russisch-in-Rusland is een taalcursus Russisch, in combinatie met een verblijf in Sint Petersburg, gericht op Nederlanders en Vlamingen. Russisch-in-Rusland is opgericht in 2002 en staat vanaf het begin onder Nederlands management ter plaatse. In zes jaar hebben meer dan 350 cursisten uit de lage landen deelgenomen.

Rusland

RUSSISCHLEREN.COM - Russisch leren in het buitenland?  Taalreis Russisch Bestemming

Russischleren.com ziet als haar primaire doel cursisten, ongeacht hun achtergrond of niveau, te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige cursus Russisch in Rusland of Oekraïne. Verder hoopt Russischleren.com door het aanbieden van haar georganiseerde taalreizen de culturele uitwisseling tussen Rusland, Oekraïne en de Lage Landen te bevorderen. Nederlandse en Vlaamse cursisten krijgen de unieke kans naast het leren van de Russische taal ook het échte en boeiende Russische of Oekraïense leven te proeven en van dichtbij te ervaren.

Diverse locaties in Rusland en Oekraïne


Uw advertentie op deze pagina?