Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Online talen leren - Taalcursussen voor Thuis, Onderweg of Op Reis

Met een online taalcursus kan je leren waar en wanneer je wilt. Ze geven de kans een nieuwe taal te leren in je eigen tempo, in elke setting, op elk moment van de dag.

Gemakkelijk een nieuwe taal leren, thuis, onderweg of op vakantie, op elk apparaat. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat!
Leer online de taal van je keuze, en start direct op een PC, iPad, Tablet of Smartphone.

Direct starten

Na aankoop ontvang je via e-mail een inlogcode, waarmee je de online cursus kunt volgen op je Smartphone, Tablet of PC.

De online taalcursussen voor 130+ talen die je vindt bij Talendomein.nl, combineren echte en bewezen leermethodes met een interactieve interface. Met deze leermethode leer je aanmerkelijk sneller de taal en met meer plezier.

Bekijk hieronder populaire online taalcursussen, of click de groene button, en kies eerst de taal die je wilt leren.

 

 

Filters

 • Leer Frans Online - Complete taalcursus Frans

  Eenvoudig Frans leren op je PC, iPhone, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Frans is ook offline te gebruiken. Start vandaag nog met Frans leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Snel Spaans leren - Online cursus Spaans (uTALK complete taalcursus)

  Eenvoudig Spaans leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Spaans is ook zonder internet te volgen. Start de taalcursus direct na aankoop, en begin vandaag nog met Spaans leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Italiaans online - Complete taalcursus Italiaans

  Eenvoudig Italiaans leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Italiaans is ook zonder internet te volgen. Start de taalcursus direct na aankoop, en begin vandaag nog met Italiaans leren

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Duits leren ONLINE - Complete taalcursus Duits

  Eenvoudig en Snel Duits leren op je PC, iPhone, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Duits is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Duitse taal te leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Engels Online - Complete taalcursus Engels

  Eenvoudig Engels leren op je PC, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Leer Engels voor Beginners tot Gevorderden met 60+ onderwerpen. Start de cursus direct na aankoop, en begin vandaag nog met Engels leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Snel TURKS leren - Online cursus Turks (Leer de Turkse taal - Complete taalcursus)

  Eenvoudig & Snel Turks leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Turks is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Turkse taal te leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Thais Online - Complete taalursus Thai

  Eenvoudig Thais leren op je PC, Tablet en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Thai is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Thaise taal leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Portugees leren - Online taalcursus | Leer de Portugese taal

  Eenvoudig Portugees leren op je PC, iPhone, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Portugees is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Portugees leren spreken!

  Direct starten

  € 57,95

  € 57,95

 • Snel Pools leren - Online cursus Pools (uTALK - Effectief de Poolse taal leren)

  Snel & Eenvoudig Pools leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online Cursus Pools is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Poolse taal te leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Cursus Grieks ONLINE leren - Leer de Griekse taal

  Eenvoudig Grieks leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Grieks is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Griekse taal leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Snel Zweeds leren - Online cursus Zweeds (uTALK leer de Zweedse taal)

  Snel & Eenvoudig Zweeds leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Zweeds leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Latijns Amerikaans Spaans online - uTalk complete taalcursus

  Eenvoudig Spaans (Latijns Amerikaans) leren op je PC, Tablet en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Spaans (Latijns Amerika) is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Spaans leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot