Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursussen Italiaans - CD-Rom, DVD of Online leren

Snel Italiaans leren - Interactieve leermethode

Italiaans leren - CD-Rom, DVD, USB-Stick

< Terug: 
Italiaans leren - Alle keuzes

Een interactieve taalcursus Italiaans is ideaal voor iedereen die snel de Italiaanse taal wil leren spreken voor thuis, studie of vakantie. Door middel van de interactieve leermethode met audio, foto- en videobeelden, zul je snel en efficiënt Italiaans leren spreken.  Je leert Italiaans aanmerkelijk sneller en met meer plezier.

Filters

 • Talk Now - Basis cursus Italiaans voor Beginners

  Snel Italiaans leren! Met de basiscursus Italiaans leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Italiaans, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg.

  Beginners

  € 30,95

  € 30,95

 • Italiaans leren - Ultimate Italiaans voor Beginners tot Gevorderden

  6 Cursussen Italiaans op 1 USB-Stick! De complete cursus Italiaans voor Beginners tot Gevorderden om goed en snel de Italiaanse taal te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 6 volledige taalcursussen die als zelfstudie gevolgd kunnen worden.

  Compleet

  € 89,95

  € 89,95

 • Leer Italiaans voor Gevorderden - Cursus world talk Italiaans

  Snel Italiaans leren voor gevorderden! Met deze taalcursus verbeter en ontwikkel je je uitspraak in het Italiaans, je spreekvaardigheid, de grammatica en het begrijpen van de taal.

  € 32,95

  € 32,95

 • Italiaans leren - Online taalcursus | Leer de Italiaanse taal

  Eenvoudig Italiaans leren op je PC, iPhone, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Italiaans is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Italiaans leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Cursus Italiaans voor kinderen - Flashcards

  Cursus Italiaans voor kinderen die op een leuke manier Italiaans willen leren! - Speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Italiaanse taal te leren.

  € 19,95

  € 19,95

 • Instant Italiaans voor Beginners

  Snel Italiaans leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Italiaans kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  Beginners

  59,95 € 52,95

  59,95 € 52,95

 • Complete Cursus Italiaans - Premium taalcursus (DVD-Rom)

  5 Cursussen Italiaans op 1 DVD-Rom!
  De "Eurotalk Premium Set" is een complete taalcursus om goed de Italiaanse taal te leren in een korte tijd. Met dit zelfstudie pakket leer je Italiaans te spreken, te luisteren, te lezen en te schrijven.

  € 69,95

  € 69,95

 • Cursus Zakelijk Italiaans - Talk Business Italiaans

  Spreek je regelmatig Italiaans voor werk of zaken, en wil je je zakelijk Italiaans verbeteren? Met de cursus Business Italiaans leer je de gespecialiseerde taal die nodig is om te communiceren en een zakelijk gesprek gaande te houden.

  € 37,95

  € 37,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot