Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Leer Grieks! - Alle cursussen Grieks

Grieks leren - Online, CD, Zelfstudie of Audio cursus

Grieks leren - Cursussen online of Zelfstudie

Met deze taalcursussen leer je het "Nieuwgrieks" of "Modern Grieks", zoals het vandaag de dag in Griekenland en ook in Cyprus wordt gesproken. Kies een cursus Grieks voor Beginners, Gevorderden, Studie, Vakantie of op Reis. Deze taalcursussen zijn gericht op de Griekse spreekvaardigheid. Je zult de taal snel en effectief leren spreken.

Filters

 • Talk Now - Basis cursus Grieks voor Beginners

  Snel Grieks leren! Met de basis cursus Grieks leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Grieks, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg...

  -20% Aktie

  34,95 € 27,95

  34,95 € 27,95

 • Grieks leren - Ultimate Grieks voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Grieks op 1 USB-Stick! De complete cursus Grieks voor Beginners tot Gevorderden om goed en snel de Griekse taal te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen die als thuisstudie gevolgd kunnen worden...

  Compleet

  114,95 € 89,95

  114,95 € 89,95

 • Grieks leren ONLINE - Complete taalcursus Grieks

  Eenvoudig Grieks leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online cursus Grieks is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met de Griekse taal leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Grieks voor beginners - Audio taalcursus (Download)

  Eenvoudig Grieks leren voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus Grieks is direct te downloaden! Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 11,95

  € 11,95

 • Instant Grieks voor Beginners - Taalcursus 2 in 1

  Snel Grieks leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick! Leer Grieks in je eigen tijd en in je eigen tempo. Deze thuisstudie cursus is ideaal voor beginners, waarmee je eenvoudig en effectief de Griekse taal leert te spreken.

  -17% Aktie

  59,95 € 49,95

  59,95 € 49,95

 • Cursus Grieks voor kinderen - Woordentrainer Grieks

  De cursus Grieks voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Griekse taal te leren.

  € 19,95

  € 19,95

 • Compleet Grieks leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Grieks te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Grieks voor Beginners tot Gevorderden + Zelfstudie boek Grieks . De online taalcursus is direct te starten, het boek wordt toegestuurd.

  Compleet

  € 76,95

  € 76,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot