Terug

  • Taalcursussen, Translators & Draagbare Vertalers voor thuis, reizen, studie of onderweg

Over Talendomein


Talendomein is een actief bedrijf, en sinds januari 2000 hét grootste verkooppunt voor Vertaalcomputers, Draagbare Vertalers, Zelfstudie- en Online taalcursussen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van talen leren en vertalen via allerlei media, waarmee wij een zeer gevarieerd en toegankelijk assortiment aanbieden binnen elk segment.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van talen leren en vertalen via vertaalcomputers, pocket translators en allerlei media, waarmee wij een zeer gevarieerd en toegankelijk assortiment aanbieden binnen elke prijscategorie.

Wij zijn distributeur voor o.a Vasco Electronics, Assimil, Pocketalk, Timekettle, ECV, Eurotalk, uTalk en Prisma en leveren aan particulieren en bedrijven. Wij bieden tevens een snelle en betrouwbare offerteservice voor onze zakelijke klanten. Producten kunnen besteld worden met een 24-Uurs bezorging, of afhaalmogelijkheid (op afspraak) bij ons vestigingsadres

Niet direct zeker van uw keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies met onze klantenservice om het best passende product te vinden. Aanvragen voor bedrijven, instanties en overheid kunnen wij snel en vakkundig behandelen.

Pocket vertaalcomputers

Met een vertaalcomputer of zakformaat vertaler kunt je gemakkelijk onderweg in 150+ vreemde talen vertalen én communiceren of live gesprekken voeren. Een pocket vertaalapparaat is bedoeld voor iedereen: reizigers, studie, thuisgebruik, zaken, ziekenhuizen, overheid en gemeentes. Talendomein.nl is distributeur voor de beste vertaalcomputers die momenteel verkrijgbaar zijn: Vasco, Timekettle,  ECVV en Pocketalk.

Aanvragen voor bedrijven, instanties en overheid kunnen wij snel en vakkundig behandelen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice voor informatie of een vrijblijvend advies.


Taalcursussen voor 156+ talen

Taalcursussen zijn beschikbaar als complete zelfstudie, online taalcursus, directe download, leerboek, CD, DVD of als audio luistercursus. Leer bijv. Engels, Thais of Spaans vanuit het Nederlands, of leer Nederlands vanuit het Turks, Thais, Arabisch of Spaans. Alle combinaties zijn mogelijk. Zo kunt je bijvoorbeeld Nederlands leren vanuit meer dan 100 verschillende talen.

De taalcursussen zijn perfect om als zelfstudie thuis, vakantie of op reis te gebruiken en goed inzetbaar op scholen en universiteiten. Van een eenvoudige vakantie taalcursus, een online taalcursus voor PC, Smartphone of Tablet tot een complete zelfstudie op C1 niveau. Aanvragen voor meerdere gebruikers of licenties kunnen wij eenvoudig verstrekken.


Geef jouw ervaring een waardering via Trustpilot

Over onze dienstverlening verzamelen we ervaringen via een derde partij Trustpilot. Je kunt jouw ervaring met Talendomein doorgeven door op onze home-pagina de Trustpilot link te klikken onderaan de pagina. Je kunt hier jouw ervaring delen met anderen, maar ook de ervaringen van andere klanten lezen. Om betrouwbaar en transparant te blijven zijn hier de richtlijnen te vinden die Trustpilot hanteert.


Thuiswinkel waarborg

Wij zijn gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg, wat extra veiligheid en garantie biedt aan consumenten. Dit geeft je meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service.

 Thuiswinkel Waarborg - talendomein

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Talendomein.nl 4,5 / 5 - 24 Reviews @ Trustpilot