Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Leer Bosnisch - Alle cursussen Bosnisch

Bosnisch leren - Online, CD, Luistercursus of ZelfstudieHet Bosnisch is een Zuid-Slavische taal, en wordt vooral gesproken in Bosnië en Herzegovina. De naam 'Bosnië' vertaalt zich naar 'Water' en is een perfecte weerspiegeling van het land, met zijn watervallen, rivieren en meren. Een cursus Bosnisch een goede keuze als je vakantieplannen hebt, maar ook zeer geschikt voor zaken of thuisstudie.

Filters

 • Leer Bosnisch Online - Complete taalcursus Bosnisch

  Eenvoudig Bosnisch leren op je PC, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze complete online cursus Bosnisch is ook offline te gebruiken. Start vandaag nog met Bosnisch leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Cursus Bosnisch voor Beginners - Leer de Bosnische taal

  Snel Bosnisch leren! Met de basis cursus Bosnisch leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Bosnisch, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg.

  Beginners

  € 34,95

  € 34,95

 • Instant Bosnisch voor Beginners - Taalcursus 2 in 1

  Snel Bosnisch leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick! Leer Bosnisch in je eigen tijd en in je eigen tempo.. Deze thuisstudie cursus is ideaal voor beginners, waarmee je eenvoudig en effectief de Bosnische taal leert te spreken ..

  € 56,95

  € 56,95

 • Leer Bosnisch voor beginners - Audio taalcursus (Download)

  Eenvoudig Bosnisch leren vanuit het Nederlands. Deze cursus Bosnisch is direct te downloaden! Ideaal om Bosnisch te leren thuis, onderweg of met vakantie. Na het downloaden kan de audio taalcursus direct gebruikt worden op een PC, Smartphone of Tablet.

  Download

  € 12,95

  € 12,95

 • Leer Telugu Online - uTALK Complete taalcursus

  Eenvoudig Telugu leren op je PC, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze complete online cursus Telugu voor Beginners tot Gevorderden is ook offline te gebruiken. Start vandaag nog met Telugu leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot