Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursus Bulgaars? - Start nu met Bulgaars leren

Leer Bulgaars - Online cursus of Zelfstudie thuis

Bulgaars leren - Cursussen Bulgaars

Met deze taalcursussen leer je het Bulgaars, deze taal wordt voornamelijk gesproken in Bulgarije en behoort tot de Zuid Slavische  talen. De Bulgaarse taal is zeer nauw verwant aan het Macedonisch. Heb je interesse in de taal van Bulgarije en wil je het Bulgaars leren spreken? Start dan met het leren van deze boeiende taal.

Filters

 • Talk Now - Basis cursus Bulgaars voor Beginners

  Snel Bulgaars leren! Met de basis cursus Bulgaars leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Bulgaars, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie thuis, vakantie of onderwe

  Beginners

  € 29,95

  € 29,95

 • Bulgaars leren ONLINE - Complete cursus Bulgaars

  Eenvoudig Bulgaars leren op je PC, iPad, iPhone, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. De complete online cursus Bulgaars voor Beginners tot Gevorderden. Start vandaag nog met Bulgaars leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Bulgaars leren - Ultimate Bulgaars voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Bulgaars op 1 USB-Stick! De complete zelfstudie taalcursus om goed en snel de Bulgaarse taal te leren in een korte tijd. De draagbare USB-Stick is gemakkelijk thuis of op vakantie te gebruiken op je PC, Laptop of Mac. Inc. gratis APP voor tab

  Compleet

  114,95 € 89,95

  114,95 € 89,95

 • Instant Bulgaars voor Beginners

  Snel Bulgaars leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick! Deze cursus Bulgaars kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  € 54,95

  € 54,95

 • Leer Bulgaars voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Bulgaars voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Bulgaars". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 12,95

  € 12,95

 • Bulgaars voor kinderen - Woordentrainer Bulgaars

  De cursus Bulgaars voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Bulgaarse taal te leren.

  € 19,95

  € 19,95

 • Complete cursus Bulgaars (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Bulgaars te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Bulgaars voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids / Leerboek Bulgaars . De online taalcursus is direct te starten, de taalgids wordt afzonderlijk to

  Online + Boek

  € 64,95

  € 64,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot