Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursussen Papiaments - Leer de Papiamento taal

Papiaments leren - Online, CD, Luistercursus of Zelfstudie

Cursus Papiaments - Online leren of Zelfstudie thuis

Het Papiaments is de taal die gesproken wordt op Curaçao, Aruba en Bonaire. Leer deze fascinerende taal, een taal met invloeden van over de hele wereld. Het mooiste woord uit het Papiaments is volgens velen het woord "Dushi" (lief). Start met Papiaments te leren spreken en je kunt gesprekken voeren met mensen uit dit gedeelte van het Caribisch gebied.

Filters

 • Basis cursus Papiaments voor Beginners

  Snel Papiaments leren! Met de basis cursus Papiaments leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Papiaments, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of op reis

  Beginners

  34,95 € 29,95

  34,95 € 29,95

 • Basiscursus Papiaments Studieboek + Audio CD

  Effectief Papiaments leren met de "Complete basis cursus Papiaments". Het pakket bestaat uit 2 leerboeken en 2 Audio CD's. 20 Complete Papiamento lessen met uitspraak, spellingsregels en grammatica. Uitstekend geschikt voor zelfstudie thuis

  € 92,50

  € 92,50

 • Leer Papiaments voor Beginners - Luistercursus (Download)

  Cursus Papiaments voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms leer Papiaments ". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 11,95

  € 11,95

 • Instant Papiaments voor Beginners

  Snel Papiaments leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick! Leer Papiaments in je eigen tijd en in je eigen tempo.. Deze thuisstudie cursus is ideaal voor beginners, waarmee je eenvoudig de Papiamento taal leert te spreken en te lezen...

  Beginners

  € 54,95

  € 54,95

 • Papiaments leren - Ultimate Papiaments voor Beginners tot Gevorderden

  4 Cursussen Papiaments op 1 USB-Stick! De complete taalcursus Papiaments voor Beginners tot Gevorderden om goed en snel Papiaments te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 4 volledige taalcursussen die als zelfstudie gevolgd kunnen worden.

  Compleet

  114,95 € 94,95

  114,95 € 94,95

 • Cursus Papiaments voor kinderen - Flashcards

  De cursus Papiaments voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Papiamento taal te leren.

  € 19,95

  € 19,95

 • Cursus Zakelijk Papiaments - Talk Business Papiaments

  Spreek je regelmatig Papiaments voor werk of zaken, en wil je je zakelijk Papiaments verbeteren? Met de cursus Business Papiaments leer je de gespecialiseerde taal die nodig is om te communiceren en een zakelijk gesprek gaande te houden.

  Zakelijk

  € 37,95

  € 37,95

 • Cursus Papiaments voor Beginners (USB)

  Snel Papiaments leren! Deze interactieve cursus Papiaments is ideaal voor iedereen die de taal snel en eenvoudig wil leren voor zelfstudie, vakantie of op reis.
  De taalcursus wordt geleverd op USB stick, en werkt op een PC of Mac

  € 39,95

  € 39,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box