Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Koerdisch leren? - Cursussen Koerdisch Kurmanji

Leer Koerdisch (Kurmanji) via PC, CD, iPad, Tablet of Online

Koerdisch Kurmanji leren - Cursussen Koerdisch

Koerdisch Kurmanji, is de meest voorkomende van de Noord-Koerdische dialecten van het Midden-Oosten. Kurmanji wordt gesproken in Koerdistan, Zuidoost-Turkije, Noordwest-Iran, Noord-Irak en Noord-Syrië en de Sovjet-Unie. (Een andere variant is het Koerdisch Sorani).

Zelf Koerdisch leren als zelfstudie thuis, via een taalcursus of direct online leren? Bij Talendomein.nl cursussen Koerdisch voor Beginners tot Gevorderden. Bekijk het aanbod en start met Koerdisch leren.

Filters

 • Leer Koerdisch (Kurmanji) voor Beginners - Audio taalcursus Download

  Cursus Koerdisch Kurmanji voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Koerdisch". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Talk Now Koerdisch - Basis cursus Koerdisch voor Beginners

  Snel Koerdisch leren! Met de basis cursus Koerdisch leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Koerdisch, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg.

  € 34,95

  € 34,95

 • Leer Koerdisch Kurmanji online - uTalk complete taalcursus

  Eenvoudig Koerdisch leren op je PC, Tablet, iPhone, IPad en Smartphone. Leer Koerdisch voor Beginners tot Gevorderden. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. - Start vandaag nog met Koerdisch leren spreken!

  € 57,95

  € 57,95

 • Talk now - Cursus Koerdisch Kurmanji voor Beginners (USB)

  Snel Koerdisch leren! Deze interactieve cursus Koerdisch is ideaal voor iedereen die de taal snel en eenvoudig wil leren voor zelfstudie, vakantie of op reis.
  De taalcursus wordt geleverd op USB stick, en werkt op een PC of Mac

  € 34,95

  € 34,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot