Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Leer Fins - Cursussen Fins

Fins leren - Online, CD, Leerboek of Zelfstudie 

Fins leren? - Cursussen online of Zelfstudie

Als je denkt aan een bezoek aan het Land van de Duizend Meren, dan spreekt meer dan 90 procent van de Finse bevolking het Fins als eerste taal. Finland is één van de grootste landen van Europa. De prachtige natuur en de vriendelijke bevolking maken het tot een geliefde vakantiebestemming.

Bij Talendomein.nl vind je cursussen Fins voor Beginners tot Gevorderden. Maak eenvoudig je keuze, en start met het leren van de Finse taal.

Filters

 • Talk now Fins - Cursus Fins voor Beginners

  Snel Fins leren! Met de basis cursus Fins leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Fins, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie thuis, vakantie of onderweg.

  -20% Aktie

  34,95 € 27,95

  34,95 € 27,95

 • Fins leren - Ultimate Fins voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Fins op 1 USB-Stick!
  De complete zelfstudie taalcursus om goed en snel Fins te leren in een korte tijd. De draagbare USB-Stick is gemakkelijk thuis of op vakantie te gebruiken op je PC, Laptop of Mac. Inc. gratis APP voor tablets.

  € 99,95

  € 99,95

 • Leer Fins Online - uTalk Complete cursus Fins

  Eenvoudig Fins leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Leer Fins voor Beginners tot Gevorderden. Start vandaag nog met Fins leren spreken!

  € 57,95

  € 57,95

 • Fins leren voor kinderen - Flashcards

  Cursus Fins voor kinderen die op een leuke manier het Fins willen leren! - Speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar.

  € 19,95

  € 19,95

 • Leer Fins voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Fins voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Fins ". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 12,95

  € 12,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box