Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Leer Filipijns - Cursussen Tagalog (Filipijns)

Filipijns leren - Online, Thuis of Zelfstudie

Cursus Tagalog Filipijns? - Start nu met Tagalog leren

Met deze taalcursussen leer je het Tagalog of Filipijns. De belangrijkste en nationale taal van de Filipijnen. De tweede gesproken taal op de Filipijnen is het Cebuano.
Leer Tagalog voor vakantie, thuisstudie of op reis. Bij Talendomein.nl vind je cursussen Tagalog of Filipijns voor Beginners tot Gevorderden, Zelfstudie of Online.

Filters

 • Cursus Tagalog voor Beginners - Leer de Filipijnse taal

  Snel Filipijns (Tagalog) leren! Met de basis cursus Filipijns leer je de Filipijnse taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk de taal, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie of .

  € 34,95

  € 34,95

 • Tagalog leren - Ultimate Tagalog voor Beginners tot Gevorderden

  4 Cursussen Tagalog (Filipijns) op 1 USB-Stick! De complete zelfstudie taalcursus om goed en snel Tagalog te leren in een korte tijd. De draagbare USB-Stick is gemakkelijk thuis of op vakantie te gebruiken op je PC, Laptop of Mac.

  Compleet

  € 99,95

  € 99,95

 • Filipijns leren ONLINE - Complete taalcursus

  Eenvoudig Filipijns leren op je PC, Tablet. iPhone, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Filipijns of Tagalog leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Filipijns voor kinderen - Woordentrainer Tagalog (Filipijns)

  De cursus Tagalog voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Tagalog taal te leren.

  Kinderen

  € 19,95

  € 19,95

 • Filipijns voor Beginners - Audio cursus Filipijns (Tagalog)

  Cursus Filipijns oor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Filipijns (Tagalog)". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 11,95

  € 11,95

 • Instant Tagalog voor Beginners

  Snel Filipijns (Tagalog) leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Filipijns kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  Beginners

  € 56,95

  € 56,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box