Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Braziliaans Portugees leren als Zelfstudie?

Kies een cursus Braziliaans Portugees op CD-Rom, DVD, USB-Stick of Online

Met een taalcursus Braziliaans Portugees voor de PC leer je effectief de taal te spreken in een korte tijd.
Geschikt voor iedereen die de Braziliaans Portugese taal wil studeren, vakantieplannen heeft, of beroepsmatig de taal wil leren.

Indonesisch leren - CD-Rom, DVD, USB-Stick

Door middel van de interactieve leermethode met foto- of videobeelden en audio-opnames, zul je snel en efficiënt Braziliaans Portugees leren spreken. Met behulp van uitspraakvergelijking en de directe reactie die gegeven wordt op de Braziliaans Portugese oefeningen leer je de taal aanmerkelijk sneller en met meer plezier.

De cursussen zijn verkrijgbaar voor Beginners, Gevorderden en Kinderen of als complete zelfstudie. Je leert met overtuiging en een goede uitspraak de Braziliaans Portugese taal te spreken in alledaagse situaties.

Bekijk het aanbod en start met Braziliaans Portugees leren!

Filters

 • Braziliaans Portugees leren - Ultimate Braziliaans Portugees voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Braziliaans Portugees op 1 USB-Stick! De complete cursus Braziliaans Portugees voor Beginners tot Gevorderden om goed de taal te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen die als thuisstudie gevolgd kunnen worden...

  Compleet

  119,95 € 89,95

  119,95 € 89,95

 • Basis cursus Braziliaans Portugees voor Beginners

  Snel Braziliaans Portugees leren! Met de basis cursus Braziliaans Portugees leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie

  Beginners

  € 34,95

  € 34,95

 • Leer Braziliaans Portugees voor Beginners - Audio cursus (Download)

  Eenvoudig Braziliaans Portugees leren voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus Braziliaans is direct te downloaden! Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 12,95

  € 12,95

 • Cursus Braziliaans Portugees voor Gevorderden - Leer de taal van Brazilie

  Wil je je kennis van de Braziliaanse taal verder uitbreiden? Met deze taalcursus Braziliaans voor Gevorderden ontwikkel je verder je uitspraak en spreekvaardigheid. Ideaal voor zelfstudie thuis.

  € 39,95

  € 39,95

 • Leer Braziliaans Portugees Online - Complete taalcursus

  Eenvoudig Braziliaans Portugees leren op je PC, Tablet, iPad of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Braziliaans Portugees leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Instant Braziliaans Portugees voor Beginners

  Snel Braziliaans leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Braziliaans kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  Beginners

  € 59,95

  € 59,95

 • Complete taalcursus Braziliaans Portugees - Eurotalk Premium

  5 Cursussen Braziliaans Portugees op 1 DVD-Rom! De "Eurotalk Premium Set" is een complete taalcursus om goed de Portugese taal uit Brazilië te leren in een korte tijd. Met dit zelfstudie pakket leer je Braziliaans Portugees te spreken, te luisteren en s

  Compleet

  € 69,95

  € 69,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box