Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Retouren & Garantie

Klantenservice Talendomein


Retoursturen van artikelen

Bent u niet (geheel) tevreden met het geleverde product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop, kunt u aangeven dat u hiervan afziet. Dit betekent dat u rustig over de aankoop kunt nadenken. Na uw herroepingsmededeling heeft u nog 14 dagen om het product te retourneren. Dit is de herroepingstermijn. 

Hoe stuur ik het pakket retour?

 • Wij vragen u om de volgende stappen te doorlopen om gebruik te kunnen maken van het herroeppingsrecht. 
 • U kunt het product terugsturen met gebruik van het retourformulier
 • Vul het retourformulier in zijn geheel in, en voeg het samen met de betreffende artikelen en de factuur in één verpakking.
 • Geef het pakket af op het het postkantoor en verzend het pakket naar het volgende postadres:
  Talendomein
  Heikantseweg 12
  6587 AN Middelaar
 • Bewaar het verzendbewijs van het pakket zorgvuldig. Alleen hiermee kunt u aantonen dat u het pakket heeft verzonden, mocht het zoek raken.


Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?

 1. Het is van belang dat indien redelijkerwijs mogelijk, het product en de verpakking compleet en ongebruikt is, en in de oorspronkelijke verpakking zit. 
 2. Software of programma's op CD-Rom, Audio CD, DVD of USB Stick kunnen alleen alleen worden geretourneerd als deze zich bevinden in de originele, ongeopende én verzegelde verpakking.
  Dit betreffen gemakkelijk te kopiëren artikelen, waardoor deze na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd kunnen worden.
 3. Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen zijn: in-ear headsets, oordopjes (indien geopend / seal verbroken).
 4. Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden inclusief de oorspronkelijke aankoopnota.
 5. Wij verzoeken je om het retourformulier volledig in te vullen, en bij de retourzending toe te voegen. zodat duidelijk is welk artikel je wilt retourneren.
 6. U heeft een termijn van 14 dagen om af te zien van uw aankoop. Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt
 7. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u besluit de overeenkomst te herroepen en dit heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. 
  De retournering is op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 8. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.
 9. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourformulier

Formulier voor retournering (modelformulier voor herroeping)

Download het formulier voor retournering. U kunt dit retourformulier gelijktijdig met de retourzending verzenden, of via e-mail aan ons verzenden. Ook kunt u het formulier gebruiken om aan te geven dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht.

 

Terugbetalingen

 • De terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, maar binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het retour pakket op ons adres. Als dit niet het geval is, neem dan graag contact op met onze klantenservice.
 • Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft verricht, tenzij u anderszins heeft aangegeven. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
 • De directe kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij vooraf afspraken zijn gemaakt over de vergoeding van de portokosten.

Beschadigingen of defecten

 • Talendomein streeft naar goede kwaliteit. Is de bestelling onverhoopt toch beschadigd of defect bij ontvangst? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. De artikelen worden kosteloos omgeruild voor vervangende exemplaren. Stuur bij de retourzending altijd een aankoopbewijs mee (bijv. de kopie van de factuur), en vermeld de eventuele klacht. Wij stellen het op prijs als u dit eerst meldt via de klantenservice van Talendmein.nl: klantenservice@talendomein.nl. De verzendkosten voor de retourzending worden hierbij vergoed.


Annuleringen

Een bestelling kan geannuleerd worden als de verzending nog niet heeft plaatsgevonden, en de annulering telefonisch of per email is aangevraagd. Als de bestelling reeds betaald is, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar binnen uiterlijk 14 dagen worden teruggestort, of kan er een vervangend artikel uitgezocht worden.

U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 


Thuiswinkel Waarborg Keurmerk Talendomein

Talendomein is aangesloten bij de Algemene Thuiswinkel Organisatie.

Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Alle leden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg, Thuiswinkel.org, onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen. Ook verwijzen de gedragsregels naar door Thuiswinkel.org gemaakte afspraken met marktpartijen (bijvoorbeeld de Consumentenbond). De gedragsregels verwijzen tenslotte tevens naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

De gedragsregels zijn direct gekoppeld aan het Thuiswinkel Waarborg, hét consumenten keurmerk voor veilig en betrouwbaar winkelen via internet, telefoon, catalogus, post, etc. Voor consumenten betekent dit dat alle aangesloten leden zich houden aan regels rond informatieplicht, privacy, herroepingsrecht, terugbetaling en geschillenbeslechting.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Talendomein.nl 4,5 / 5 - 24 Reviews @ Trustpilot
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »