Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Retouren & Garantie

Klantenservice Talendomein


Retoursturen van artikelen

Bent u niet (geheel) tevreden met het geleverde product? Binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop, kunt u aangeven dat u hiervan afziet. Dit betekent dat u rustig over de aankoop kunt nadenken. Na uw herroepingsmededeling heeft u nog 14 dagen om het product te retourneren. Dit is de herroepingstermijn.


Voorwaarden

 1. Het is van belang dat indien redelijkerwijs mogelijk, het product en de verpakking compleet en ongebruikt is, en in de oorspronkelijke verpakking zit. 
 2. Software of taalcursussen op CD-Rom, Audio CD, DVD-Rom of USB Stick kunnen alleen alleen worden geretourneerd als deze zich bevinden in de originele, ongeopende én verzegelde verpakking.
  Dit betreffen gemakkelijk te kopiëren artikelen, waardoor deze alleen onder deze voorwaarden geretourneerd kunnen worden. 
 3. Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden inclusief de oorspronkelijke aankoopnota.
 4. Wij verzoeken je om het retourformulier volledig in te vullen, en bij de retourzending toe te voegen. zodat duidelijk is welk artikel je wilt retourneren.
 5. U heeft een termijn van 14 dagen om af te zien van uw aankoop. Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt
 6. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u besluit de overeenkomst te herroepen en dit heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. 
  De retournering is op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 7. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.
 8. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourprocedure

 • Als u aanspraak wilt maken op het retourrecht, kunt u het artikel onder de bovenstaande voorwaarden retour zenden naar het postadres van Talendomein.
 • Vult hiervoor het retourformulier in zijn geheel in.
 • Voeg het formulier samen met de betreffende artikelen samen en de factuur in één verpakking.
 • Geef het pakket af op het het postkantoor en verzend het pakket naar het volgende postadres:
  Talendomein
  Heikantseweg 12
  6587 AN Middelaar
 • Bewaar het verzendbewijs zorgvuldig.

Stuur altijd de artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending te traceren indien nodig. Anders kunnen wij geen verantwoording nemen als het pakket is zoekgeraakt. Bewaar het verzendbewijs daarom zorgvuldig. 


Retourformulier

Formulier voor retournering (modelformulier voor herroeping)

Download het formulier voor retournering. U kunt dit retourformulier gelijktijdig met de retourzending verzenden, of via e-mail aan ons verzenden. Ook kunt u het formulier gebruiken om aan te geven dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht.


Terugbetalingen

 • Wij betalen u terug, zodra wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden. Al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 • De terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht.  Hoe snel het aankoopbedrag op uw rekening staat hangt af van de betaalmethode.
 • Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u anderszins heeft aangegeven. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
 • De directe kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij vooraf afspraken zijn gemaakt over de vergoeding van de portokosten.

Beschadigingen of defecten

 • Talendomein streeft naar goede kwaliteit. Is de bestelling onverhoopt toch beschadigd of defect bij ontvangst? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. De artikelen worden kosteloos omgeruild voor vervangende exemplaren. Stuur bij de retourzending altijd een kopie van de factuur mee, en vermeld de eventuele klacht. Wij stellen het op prijs als u dit eerst meldt via de klantenservice van Talendmein.nl: klantenservice@talendomein.nl. De verzendkosten voor de retourzending worden hierbij vergoed.


Annuleringen

Een bestelling kan geannuleerd worden als de verzending nog niet heeft plaatsgevonden, en de annulering telefonisch of per email is aangevraagd. Als de bestelling reeds betaald is, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar binnen uiterlijk 14 dagen worden teruggestort, of kan er een vervangend artikel uitgezocht worden.

U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 


Thuiswinkel Waarborg Keurmerk Talendomein

Talendomein is aangesloten bij de Algemene Thuiswinkel Organisatie.

Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Alle leden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg, Thuiswinkel.org, onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen. Ook verwijzen de gedragsregels naar door Thuiswinkel.org gemaakte afspraken met marktpartijen (bijvoorbeeld de Consumentenbond). De gedragsregels verwijzen tenslotte tevens naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

De gedragsregels zijn direct gekoppeld aan het Thuiswinkel Waarborg, hét consumenten keurmerk voor veilig en betrouwbaar winkelen via internet, telefoon, catalogus, post, etc. Voor consumenten betekent dit dat alle aangesloten leden zich houden aan regels rond informatieplicht, privacy, herroepingsrecht, terugbetaling en geschillenbeslechting.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Talendomein.nl 4,5 / 5 - 24 Reviews @ Trustpilot