Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursussen Marokkaans Arabisch - Leer Marokkaans

Leer Marokkaans - Zelfstudie thuis of Direct Online leren

Marokkaans leren

Marokkaans-Arabisch is de meest gebruikte taal van Marokko. Het Marokkaans is een regionale variant van het Arabisch. Wil je Marokkaans leren als Zelfstudie, via een Taalcursus of Direct Online leren? Bekijk alle keuzes en kies de cursus die bij jou past.

Filters

 • Cursus Marokkaans Arabisch voor Beginners

  Snel Marokkaans leren! Met de basis cursus Marokkaans Arabisch, leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Marokkaans, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie of op reis

  Beginners

  34,95 € 30,95

  34,95 € 30,95

 • Marokkaans leren ONLINE - Complete cursus Marokkaans Arabisch

  Eenvoudig Marokkaans Arabisch leren op je PC, iPad, Tablet en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus Marokkaans is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Marokkaans leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Leer Marokkaans Arabisch voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Marokkaans voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Marokkaans". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Talk now - Cursus Marokkaans Arabisch voor Beginners (USB)

  Snel Marokkaans leren! Deze interactieve cursus Marokkaans is ideaal voor iedereen die de taal snel en eenvoudig wil leren voor zelfstudie, vakantie of op reis.
  De taalcursus wordt geleverd op USB stick, en werkt op een PC of Mac

  € 39,95

  € 39,95

 • Leer Marokkaans Arabisch - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Marokkaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Marokkaans voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Marokkaans . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt apart verstuurd.

  € 64,95

  € 64,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot