Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Eurotalk Rhythms

Filters

 • Leer Oekraïens voor Beginners - Audio Taalcursus (Download)

  Cursus Oekraïens voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Oekraïens". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Sloveens voor Beginners - Audio Taalcursus (Download)

  Cursus Sloveens voor beginners vanuit het Nederland. Deze luistercursus is direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Sloveens" Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smar

  Download

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Iers voor Beginners - Audio Taalcursus (Download)

  Cursus Iers voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Iers". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Koerdisch (Sorani) voor Beginners - Audio taalcursus Download

  Cursus Koerdisch voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Koerdisch". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Koerdisch (Kurmanji) voor Beginners - Audio taalcursus Download

  Cursus Koerdisch Kurmanji voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Koerdisch". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Marokkaans voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Marokkaans voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Marokkaans". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Rhythms eenvoudig Hausa - Luistercursus Download

  Cursus Hausa voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Hausa". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Litouws voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Litouws voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus is direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms leer Litouws". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartpho

  € 11,95

  € 11,95

 • Rhythms eenvoudig Lets - Luistercursus Download

  Cursus Lets voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Lets". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Latijn voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Latijn voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Latijn". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Leer Kroatisch voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Eenvoudig Kroatisch leren voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus Kroatisch is direct te downloaden! Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

 • Rhythms eenvoudig Khmer - Luistercursus Download

  Cursus Khmer voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden!
  Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Khmer". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 11,95

  € 11,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box