Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Tsjechisch leren - Cursussen Tsjechisch - Online of Zelfstudie

Tsjechisch leren via PC, CD, Luistercursus of Direct Online leren?

Cursus Tsjechisch? - Start nu met Tsjechisch leren

Wil je optimaal genieten van een bezoek aan Tsjechië? Dan is het absoluut in jouw voordeel als je de Tsjechische taal beheerst.  Bij Talendomein.nl vind je cursussen Tsjechisch voor Beginners tot Gevorderden. Leer Tsjechisch als Zelfstudie, via een taalcursus of start een Online cursus.

Filters

 • TALK NOW - Basis cursus Tsjechisch voor Beginners

  Snel Tsjechisch leren! Met de basis cursus Tsjechisch leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Tsjechisch, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of op reis

  Beginners

  € 32,95

  € 32,95

 • Tsjechisch leren - Ultimate Tsjechisch voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Tsjechisch op 1 USB-Stick! De complete taalcursus om goed en snel Tsjechisch te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige cursussen Tsjechisch voor Beginners tot Gevorderden, die als zelfstudie gevolgd kunnen worden.

  Compleet

  € 94,95

  € 94,95

 • Instant Tsjechisch voor Beginners

  Snel Tsjechisch leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Tsjechisch kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  € 59,95

  € 59,95

 • Leer Tsjechisch online - uTALK Complete cursus Tsjechisch

  Eenvoudig Tsjechisch leren op je PC, Tablet, iPad, iPhone en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Tsjechisch leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Cursus Tsjechisch voor kinderen - Flashcards

  Cursus Tsjechisch voor kinderen die op een leuke manier het Tsjechisch willen leren! - Speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar.

  Kinderen

  € 19,95

  € 19,95

 • Rhythms eenvoudig Tsjechisch - Luistercursus Download

  Eenvoudig Tsjechisch leren voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus Tsjechisch is direct te downloaden! Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 11,95

  € 11,95

 • Complete taalcursus Tsjechisch - Eurotalk Premium

  5 Cursussen Tsjechisch op 1 DVD-Rom!
  De "Eurotalk Premium Set" is een complete taalcursus om goed de Tsjechische taal te leren in een korte tijd. Met dit zelfstudie pakket leer je Tsjechisch te spreken, te luisteren, te lezen en te schrijven.

  € 94,95

  € 94,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box