Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursussen Tsjechisch - Leer de Tsjechische taal

Tsjechisch leren - Online, CD, Zelfstudie of Audio cursus

Cursus Tsjechisch? - Start nu met Tsjechisch leren

Leer Tsjechisch, een unieke taal uit het hart van Europa. Wil je optimaal genieten van een bezoek aan Tsjechië? Dan is het absoluut in je voordeel als je de Tsjechische taal spreekt. Het mooie van het leren van Tsjechisch is dat je ook goed op weg bent om de andere Slavische talen, zoals Slowaaks en Pools, aan te leren.

Filters

 • Basis cursus Tsjechisch voor Beginners

  Snel Tsjechisch leren! Met de basis cursus Tsjechisch leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Tsjechisch, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of op reis

  Beginners

  34,95 € 29,95

  34,95 € 29,95

 • Tsjechisch leren - Ultimate Tsjechisch voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Tsjechisch op 1 USB-Stick! De complete taalcursus om goed en snel Tsjechisch te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige cursussen Tsjechisch voor Beginners tot Gevorderden, die als zelfstudie gevolgd kunnen worden.

  Compleet

  124,95 € 89,95

  124,95 € 89,95

 • Instant Tsjechisch voor Beginners

  Snel Tsjechisch leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Tsjechisch kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  Beginners+

  € 54,95

  € 54,95

 • Leer Tsjechisch ONLINE - Complete taalcursus Tsjechisch

  Eenvoudig Tsjechisch leren op je PC, Tablet, iPad, iPhone en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Tsjechisch leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Cursus Tsjechisch voor kinderen - Flashcards

  Cursus Tsjechisch voor kinderen die op een leuke manier het Tsjechisch willen leren! - Speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar.

  Kinderen

  € 19,95

  € 19,95

 • Leer Tsjechisch voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Eenvoudig Tsjechisch leren voor beginners vanuit het Nederlands. Deze luistercursus Tsjechisch is direct te downloaden! Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 12,95

  € 12,95

 • Complete taalcursus Tsjechisch - Eurotalk Premium

  5 Cursussen Tsjechisch op 1 DVD-Rom!
  De "Eurotalk Premium Set" is een complete taalcursus om goed de Tsjechische taal te leren in een korte tijd. Met dit zelfstudie pakket leer je Tsjechisch te spreken, te luisteren, te lezen en te schrijven.

  Compleet

  € 69,95

  € 69,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box