Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Leer Frans - Leerboeken & Studieboeken

Leerboeken Frans

Wil je Frans leren voor studie, werk of vakantie? Een leerboek Frans voor zelfstudie komt altijd van pas. Leerboeken zijn verkrijgbaar met of zonder audio-materiaal.
Kies uit alle leerboeken & studieboeken Frans.

Filters

 • Complete cursus Frans (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Frans te leren: Online + Leerboek. Het pakket bevat een Online cursus Frans voor Beginners tot Gevorderden + Zelfstudie boek Frans. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 69,95

  € 69,95

 • Taalcursus Frans - Iedereen kan Frans leren

  Iedereen kan Frans leren! Deze zelfstudie cursus Frans voor beginners bestaat uit een leerboek, met tekst, beeld en audio, waarmee je doelgericht de Franse taal leert. Het boek bevat vele oefeningen, kleurrijke afbeeldingen, audio, grammatica en meer...

  Beginners

  € 27,95

  € 27,95

 • Frans leren zonder moeite - Boek + CD + Audio

  Frans leren zonder moeite. De complete zelfstudie Frans van Assimil bevat een leerboek Frans met 113 complete lessen inclusief 4 Audio CD's en 1 USB stick met luisterlessen en audio-materiaal. Frans leren was nog nooit zo eenvoudig!

  Onze keuze

  € 72,95

  € 72,95

 • Frans leren voor Zelfstudie (Leerboek + Audio)

  Het ideale leerboek voor wie snel en efficiënt Frans wil leren spreken en verstaan. Met 18 Franse lessen en oefeningen in een fraai uitgevoerd boek en Audio-materiaal met luisteroefeningen. Nu tijdelijk extra: + Gratis cursus Frans voor beginners.

  Beginners

  € 33,95

  € 33,95

 • Eenvoudig en vlot Frans spreken en begrijpen

  Deze taalcursus is speciaal gemaakt om snel Frans te leren vanuit het Nederlands. De combinatie leerboek met 2 Audio-CD's zorgt ervoor dat je Frans hoort spreken, terwijl je de tekst in het boek kunt volgen.

  € 28,95

  € 28,95

 • Snel en Vlot Frans leren spreken en begrijpen

  Wil je graag Frans leren spreken, maar heb je niet veel tijd om de taal te leren? Dan is dit het ideale leerboek Frans. Je hoeft slechts 35 minuten per dag te studeren om snel resultaat te boeken. Extra: + Gratis cursus Frans voor beginners.

  € 15,50

  € 15,50

 • Frans Leren en Oefenen

  Oefeningen om snel Frans te leren voor kinderen. De oefeningen in dit boek behandelen op een eenvoudige manier de basiskennis Frans voor kids. Hiermee ontwikkel je de kennis die nodig is om vlot Frans te kunnen spreken.

  € 8,50

  € 8,50

 • Taaltraining Zakelijk Frans - Efficient communiceren in het Frans

  "Zakelijk Frans - Efficiënt communiceren" een cursus zakelijk Frans leren, met de nadruk op de spreekvaardigheid. Het leerboek leidt op tot niveau A2 van het referentiekader. Leer Frans te spreken in veel voorkomende zakelijke situaties.

  Zakelijk

  € 32,95

  € 32,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot