Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Cursus Hebreeuws - Start nu met Hebreeuws leren

Leer Hebreeuws - Zelfstudie, Audio cursus of Online taalcursus

Hebreeuws leren - Cursussen online of Zelfstudie

Leer Hebreeuws, één van de oudste en boeiendste talen. Hebreeuws is een officiële taal van Israël samen met Arabisch, gesproken door ongeveer 5 miljoen mensen, maar ook gesproken in joodse gemeenschappen over de hele wereld.  Bekijk alle cursussen Hebreeuws, en start met het leren van de Hebreeuwse taal.

Filters

 • Instant Hebreeuws voor Beginners

  Snel Hebreeuws leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Hebreeuws kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  Beginners

  € 54,95

  € 54,95

 • Hebreeuws leren - Ultimate Hebreeuws voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Hebreeuws op 1 USB-Stick!
  De complete zelfstudie taalcursus om goed en snel Hebreeuws te leren in een korte tijd. De draagbare USB-Stick is gemakkelijk thuis of op vakantie te gebruiken op je PC, Laptop of Mac. Inc. gratis APP voor tablets.

  Compleet

  114,95 € 89,95

  114,95 € 89,95

 • uTalk Complete cursus Hebreeuws (Online taalcursus)

  Snel & Effectief Hebreeuws leren op je PC, Tablet, iPad, iPhone of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Hebreeuws leren spreken!

  Online

  € 57,95

  € 57,95

 • Basis cursus Hebreeuws voor Beginners - Leer de Hebreeuwse taal

  Snel Hebreeuws leren! Met de basis cursus Hebreeuws leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Hebreeuws, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg.

  Beginners

  34,95 € 29,95

  34,95 € 29,95

 • Cursus Hebreeuws voor kinderen - Flashcards

  De cursus Hebreeuws voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Hebreeuwse taal te leren.

  Kinderen

  € 19,95

  € 19,95

 • Leer Hebreeuws voor Beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Hebreeuws voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Hebreeuws". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  Download

  € 12,95

  € 12,95

 • Complete cursus Hebreeuws (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Hebreeuws te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Hebreeuws voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Hebreeuws . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk verzonden

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Hebreews leren voor Gevorderden - World Talk Hebreeuws

  Wil je je kennis van de Hebreeuwse taal verder uitbreiden? Met deze taalcursus Hebreeuws voor Gevorderden ontwikkel je verder je uitspraak en spreekvaardigheid. Ideaal voor zelfstudie thuis.

  Gevorderden

  € 34,95

  € 34,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot