Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Hebreeuws leren? - Alle cursussen Hebreeuws

Kies een cursus Hebreeuws: Online leren, Zelfstudie of Luistercursus

Hebreeuws leren - Cursussen online of Zelfstudie

Leer Hebreeuws, één van de oudste en boeiendste talen. Hebreeuws is een officiële taal van Israël samen met Arabisch, gesproken door ongeveer 5 miljoen mensen, maar ook gesproken in joodse gemeenschappen over de hele wereld.

Zelf Hebreeuws leren als Zelfstudie, via een Taalcursus of Direct Online leren? Bekijk alle keuzes, en start met Hebreeuws leren!

Filters

 • Hebreeuws leren - Ultimate Hebreeuws voor Beginners tot Gevorderden

  5 Cursussen Hebreeuws op 1 USB-Stick!
  De complete zelfstudie taalcursus om goed en snel Hebreeuws te leren in een korte tijd. De draagbare USB-Stick is gemakkelijk thuis of op vakantie te gebruiken op je PC, Laptop of Mac. Inc. gratis APP voor tablets.

  -22% Aktie

  114,95 € 89,95

  114,95 € 89,95

 • Cursus Hebreeuws voor kinderen - Flashcards

  De cursus Hebreeuws voor kinderen is speciaal bedoeld voor kinderen en peuters in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Hebreeuwse taal te leren.

  € 19,95

  € 19,95

 • Talk Now - Basis cursus Hebreeuws voor Beginners

  Snel Hebreeuws leren! Met de basis cursus Hebreeuws leer je de taal snel te spreken en te lezen. Met de interactieve leermethode leer je gemakkelijk Hebreeuws, en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Ideaal voor zelfstudie, vakantie of onderweg.

  € 31,95

  € 31,95

 • Leer Hebreeuws voor beginners - Audio taalcursus (Download)

  Cursus Hebreeuws voor beginners vanuit het Nederlands. Direct te downloaden! Makkelijke woorden en zinnen leer je met "Rhythms eenvoudig Hebreeuws". Na het downloaden kan je de audio taalcursus direct gebruiken op een PC, Tablet of Smartphone.

  € 12,95

  € 12,95

 • Cursus Hebreeuws voor Gevorderden - World Talk leer Hebreeuws

  Wil je je kennis van de Hebreeuwse taal verder uitbreiden? Met deze taalcursus Hebreeuws voor Gevorderden ontwikkel je verder je uitspraak en spreekvaardigheid. Ideaal voor zelfstudie thuis.

  € 39,95

  € 39,95

 • Leer Hebreeuws online - uTalk complete taalcursus

  Eenvoudig Hebreeuws leren op je PC, Tablet en Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat. Deze online taalcursus is ook zonder internet te gebruiken. Start vandaag nog met Hebreeuws leren spreken!

  € 57,95

  € 57,95

 • Instant Hebreeuws voor Beginners

  Snel Hebreeuws leren met 2 populaire taalcursussen op 1 handige USB stick!
  Deze cursus Hebreeuws kan gemakkelijk thuis, op reis of op vakantie gebruikt worden op je PC, Laptop of Mac. Inclusief gratis APP voor tablets.

  € 59,95

  € 59,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box