Terug

Basis cursus Sranantongo

Nog niet verschenen. Wordt verwacht: 1-10-2019 Reserveer nu!

De Basiscursus Sranantongo bevat alles wat je moet weten om perfect Surinaams te kunnen spreken, schrijven en begrijpen. De taalkit bestaat uit een cursusboek Sranantongo met oefeningen, een hulpboek met de spelling en grammatica, en 2 Audio CD's.

€ 47,95

  • Taalcursussen voor 156 talen Tooltip Kies een Zelfstudie, Leerboek, of Online cursus. Vandaag verzonden of Direct online leren
  • Voor Zelfstudie, Thuis of Onderweg
  • Bestel direct of vraag advies
  • Snelle levering - Thuiswinkel Waarborg

Product Omschrijving >

Basis cursus Sranantongo

Sranantongo leren - Basis cursus Sranantongo

Individueel, klassikaal of gezellig in familiekring het Surinaams leren?
Met de Basiscursus Sranantongo kan het allemaal!

De Basiscursus Sranantongo bevat informatie over alles wat je moet weten om perfect Surinaams te kunnen spreken, schrijven en begrijpen. Het taalpakket bestaat uit een cursusboek met oefeningen, een hulpboek met de spelling en grammatica, en audiomateriaal op twee CD's en internet.


De Sranan taal

Het Sranan werd altijd al gepresenteerd als een taal die op zichzelf staat, een taal met een eigen spelling, grammatica en lexicon. De Basiscursus Sranantongo leert jou de geheimen van deze taal ontrafelen. Het Sranan is altijd al het communicatiemiddel geweest voor de migrant of passant die zijn weg zoekt in de straten van Paramaribo. In dit leerboek leer je waar, wanneer en vooral hoe je naar hartenlust deze taal kunt gebruiken met ingrediënten uit jouw eigen wereld.


Hoe werkt deze cursus:

  • Elk hoofdstuk begint met een korte introductie over de grammaticale, lexicale en culturele kaders waarbinnen je bepaalde woorden en uitdrukkingen gebruikt. Daarna volgen een paar zorgvuldig uitgekozen oefeningen die zijn ontleend uit werk en recreatie, eten en drinken, liefde en verlangen, politiek en religie of vakantie en reizen.
  • In het cursusboek wordt stap voor stap de theoretische kennis over spelling, uitspraak en grammatica gepresenteerd. Ook de wisselwerking tussen het Sranan en andere Surinaamse talen komt aan de orde. In speciale informatiekaders worden de relaties tussen de Surinaamse cultuur, identiteit en talen extra toegelicht. Aan het eind van het boek is een tweetalig woordenlijst Sranantongo-Nederlands opgenomen.
  • Via het audiomateriaal leer je moeiteloos Surinaamse woorden accentloos uitspreken en Nederlandse uitdrukkingen "versurinamiseren".


Meer keuzes:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Basis cursus Sranantongo

Basis cursus Sranantongo

€ 47,95

Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot