Terug

Eindeloos Bridge 9.5 - Bridgeprogramma (DVD-Rom) Nieuwe editie

  Kies een kleur voor dit product:

  Op voorraad. Levertijd: 1 - 2 dagen

   Eindeloos Bridge 9.5. De nieuwste editie van het populaire bridgeprogramma. Eindeloos Bridge is het totale bridgepakket voor de PC. De computer is uw partner en tegenstander. Speel losse spellen of een wedstrijd. Inclusief Biedtrainer met uitleg.

   € 69,95 € 66,95

   • Vertaalcomputers, Pocket Translators & Taalcursussen voor 156 talen TooltipHet grootste assortiment Vertaalcomputers, Pocket Vertalers en Taalcursussen voor Studie, Thuis, Zaken of Op Reis. Bestel direct voor een snelle levering, of vraag advies. Wij zijn specialist.
   • Voor 23:56 besteld, Morgen in huis
   • Thuiswinkel Waarborg Service
   • Veilig online kopen - Achteraf betalen

   This product is available in the following variants:

   Lees de productbeschrijving >

   Eindeloos Bridge 9.5 - Bridgeprogramma (DVD-Rom) Nieuwe editie


   Het complete bridge programma
   waarmee je onbeperkt bridge spellen kunt bieden en spelen.

   Je biedt en speelt zelf en het programma neemt de rol van de overige spelers over.
   Je kunt ook kaarten invoeren, spellen archiveren en afdrukken, spellen schudden onder voorwaarden, tips van de computer vragen, een wedstrijd tegen de computer spelen en meer.

   Nieuw in Eindeloos Bridge 9 van Bridgesoft is de mogelijkheid om in een vereniging te spelen.
   De EB9 Bridgeclub, waarin u "echte" tegenstanders treft met hun eigen bied- en speelsysteem.
   De club heeft een A-, B- en C-lijn. Je begint in de B-lijn en na elf ronden kan je promoveren naar de A of degraderen naar de C!

   Je bepaalt hoeveel spellen je per competitie speelt, want het aantal spellen per ronde kan ingesteld worden. Eindeloos Bridge zorgt voor de andere paren en de uitslagen.
   Zo is Eindeloos Bridge altijd spannend!

   Verder is het speelprogramma van Eindeloos Bridge 9 sterk verbeterd. Bovendien kan je met Eindeloos Bridge nu aan en af signaleren en kan je eventueel met distributiesignalen spelen.

   • Er is in Eindeloos Bridge 9 een nieuwe set kaarten opgenomen met extra duidelijke cijfers en symbolen. Deze kaarten bevatten alleen cijfers en kaartsymbolen en worden groter (of kleiner) als je het scherm van Eindeloos Bridge groter (of kleiner) maakt.
   • In Eindeloos Bridge 9 zijn ook biedwedstrijden opgenomen. Je kunt deze biedwedstrijden samen met je partner of alleen doen. Na afloop van het bieden krijg je deskundig commentaar over hoe het bieden had moeten verlopen.
   • Het biedverloop wordt ook in het commentaar opgenomen zodat je kunt kijken waar het eventueel fout ging. Voorts krijg je een waardering voor het bereikte contract. Er zijn biedwedstrijden beschikbaar op diverse niveaus.
   • Bridgen voor beginnende spelers tot gevorderden. Elk kwartaal worden voor EB9 bezitters via deze website gratis nieuwe biedwedstrijden beschikbaar gesteld. 
   • Je kunt ook gewoon een wedstrijd spelen met Eindeloos Bridge 9. Je hebt de keus uit Parentelling, Butler, Board-a-Match of Viertallen. In een Parenwedstrijd speel je een spel en daarna speelt de computer het spel een aantal keren met verschillende instellingen in spelen en bieden. Zo ontstaat een frequentiestaat waarin ook het behaalde resultaat wordt opgenomen.
   • In een viertallen of Board-a-Match speelt je team een wedstijd tegen een Eindeloos Bridge team. Na elk spel volgt de uitslag en de nieuwe stand. Zo kan speelsterkte gemeten worden met die van Eindeloos Bridge.
   • Verder kan er gekozen worden uit vijf verschillende biedsystemen met alle standaard conventies, en zijn er veel conventies apart in te instellen. Zoals onder andere Muiderberg, multi, 4e kleur, Walsh, Checkback Stayman, Inverted Minors, Support doublet/redoublet en Truscott.
   • Wil je graag weten of je bod goed of fout is? Dat kan ook met EB9. Daarin is namelijk de Biedtrainer ingebouwd, die op verzoek aangeeft waarom een bod verkeerd is. 'De Biedtrainer' geeft ook hints en een beargumenteerd advies over het goede bod.
   • Als je een thuisnetwerk hebt dan kan je met Eindeloos Bridge 9 op verschillende computers spelen. Je kunt dan bijvoorbeeld met een partner tegen Eindeloos Bridge spelen. Ook een biedwedstrijd kan via het netwerk thuis worden geboden.

   De nieuwste versie van Eindeloos Bridge werkt met PC's met alle Windows versies tot Windows 10 en 11.
   100 % garantie!

    

    

   Ook verkrijgbaar:

    

    

    

   Specificaties

   Details: Eindeloos Bridge 9.5 - Bridgeprogramma (DVD-Rom) Nieuwe editie

   • Productsoort PC Game Bridge (Voor Windows 7, 8, 10 en hoger)
   • Auteur
   • Druk Nieuwste druk
   • Pagina's
   • ISBN 9789058403001
   Do you have a question about this product?

   Do you have a question about this product?

   Our employee is happy to help you find the right product

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Eindeloos Bridge 9.5 - Bridgeprogramma (DVD-Rom) Nieuwe editie

    Eindeloos Bridge 9.5 - Bridgeprogramma (DVD-Rom) Nieuwe editie

    € 69,95 € 66,95

    Talendomein.nl 4,5 / 5 - 24 Reviews @ Trustpilot