Terug

Jack 6 Bridgespel Wereldkampioen - Speel Bridge

  Kies een kleur voor dit product:

  Levertijd: 1 - 2 dagen

   Wil je thuis op de computer bridgen? - Jack is één van de beste bridgeprogramma's met de meeste mogelijkheden die veel overige bridgespellen overtreffen! Met een uitzonderlijke bied- en speelsterkte , een gebruiksvriendelijke interface en Nederlandse spee

   € 89,95 € 84,95

   • Vertaalcomputers, Pocket Translators & Taalcursussen voor 156 talen TooltipHet grootste assortiment Vertaalcomputers, Pocket Vertalers en Taalcursussen voor Studie, Thuis, Zaken of Op Reis. Bestel direct voor een snelle levering, of vraag advies. Wij zijn specialist.
   • Voor 23:56 besteld, Morgen in huis
   • Thuiswinkel Waarborg Service
   • Veilig online kopen - Achteraf betalen

   This product is available in the following variants:

   Lees de productbeschrijving >

   Jack 6 Bridgespel Wereldkampioen - Speel Bridge

   Jack Bridge 6 Bridgeprogramma (Nederlands)

   Wil je thuis op de computer of pc bridgen?  Jack Bridge 6.0. is één van de beste bridgeprogramma's verkrijgbaar met de meeste mogelijkheden. Met dit programma kan je onder andere je eigen systeem spelen, spelen in verschillende wedstrijdvormen, spelen in een netwerk en zelfs een eigen competitie opzetten.

   Het bridgeprogramma "Jack" op DVD-ROM is ontwikkeld dóór bridgers en vóór bridgers. De mogelijkheden van Jack overtreffen die van alle overige bridgeprogramma's. Naast de uitzonderlijke bied- en speelsterkte van Jack is er zeer veel aandacht besteed aan de gebruikersvriendelijkheid.


   Uiterlijk

   Jack heeft een mooie en gebruiksvriendelijke Nederlandstalige interface.
   De rustige, ergonomische vormgeving draagt bij aan een ontspannen gebruik. 
   Bent u niet helemaal tevreden met het standaarduiterlijk van Jack, dan zijn er enorm veel mogelijkheden om het uiterlijk naar u eigen smaak in te stellen. Vrijwel alles is instelbaar: de kleuren, de achterkant van de kaarten en de vorm van de speeltafel zijn er maar een paar.

    

   Bij Jack staan de mooie speelkaarten niet alleen op de buitenkant van de doos, maar speelt u er ook gewoon mee op het scherm.  U heeft de keuze uit Nederlandse, Engelse (oftewel internationale), Duitse of Franse speelkaarten. Deze kaartensets zijn allemaal gebaseerd op de speelkaarten van Carta Mundi. En vind u de ronde hoekjes aan de speelkaarten niet mooi, dan maakt Jack deze gewoon recht. Heeft u liever geen plaatjes maar grote cijfers en letters op de speelkaarten, dan heeft Jack ook daar een aparte kaartenset voor.


   Gebruikersgemak

   De volledig grafische gebruikers interface is ontwikkeld door bridgers voor bridgers. Bij Jack zit een handige handleiding voor als u de belangrijkste mogelijkheden op uw gemak wilt doorlezen. Daarnaast zit in het programma zelf een uitgebreide helpfunctie met heel veel voorbeelden. De tip van de dag helpt u om de mogelijkheden van Jack sneller onder de knie te krijgen. U heeft de keuze om het gesproken bieden en spelen in te schakelen, in dat geval hoort u de stem van Berry Westra. 
     Het programma is bijzonder gebruiksvriendelijk. U kunt met alle kaarten open spelen, kaarten terugnemen en een spel te alle tijde opnieuw beginnen.  Om het speelgenot te vergroten kunt u van alles instellen. Met Jack kunt u claimen, en zelfs de vriendelijkheid waarmee de computer vervolgens uw claims moet inwilligen is instelbaar. Na afloop van een spel kunt u het direct door Jack laten spelen en uw resultaat vergelijken met dat van Jack.  Hoe Jack het spel biedt en speelt kunt u opslaan en later nog eens nakijken. Uw eigen aantekeningen bij een spel kunt u gewoon in Jack maken en opslaan. Met de spelprofiel functionaliteit kunt u spellen aan laten maken die aan een bepaald criterium voldoen.  Bijvoorbeeld een bepaald biedverloop, een bepaalde verdeling,  voor NZ gecombineerde intervallen of veel simpeler: aantal speelslagen of aantal punten, bijvoorbeeld: Zuid heeft 20-22 punten. Zeer nuttig om te oefenen.

    

   Een leuke mogelijkheid is dat u voor elk profiel de statistische kans kunt laten uitrekenen.  Bijvoorbeeld de kans op een 1SA opening. Jack heeft alle mogelijke spellen genummerd en u kunt elk spel opvragen per nummer. Dit nummer is wel heel erg groot. U heeft hierdoor de zekerheid dat u een spel nooit nog een tweede keer krijgt (tenzij u dat wilt natuurlijk).
   Afdrukken naar de printer is goed verzorgd. Daarnaast is uitvoer naar HTML mogelijk.


   Veel extra's

   • Jack bevat 's werelds snelste double dummy probleem oplosser. Op elk moment kunt u opvragen of een spel nog wel te maken is met open kaarten.
   • Jack is meertalig, u kunt omschakelen op Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools of Italiaans. Jack biedt u tevens de bijbehorende speelkaarten.
   • Speel bridge over een lokaal netwerk of over het internet.
   • Ondersteuning van verschillende puntentellingen: robber, paren, viertallen, cross-imps, compensatie en anderen.
   • Afdrukmogelijkheden. Spellen kunnen afgedrukt worden naar zowel de printer als naar HTML bestanden.
   • Zoek naar nieuwe bestanden. Voor het aanbrengen van updates hoeft u niet meer te downloaden en op te starten. 
   • Door middel van een menukeuze laat u Jack controleren of er iets nieuws is (update, toernooien, onderwerpen voor lering en vermaak).


   Ook verkrijgbaar:

    

   Specificaties

   Details: Jack 6 Bridgespel Wereldkampioen - Speel Bridge

   • Productsoort PC Game Bridge - Windows ( Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10)
   • Auteur -
   • Druk -
   • Pagina's -
   • ISBN 9789078743019
   Do you have a question about this product?

   Do you have a question about this product?

   Our employee is happy to help you find the right product

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Jack 6 Bridgespel Wereldkampioen - Speel Bridge

    Jack 6 Bridgespel Wereldkampioen - Speel Bridge

    € 89,95 € 84,95

    Talendomein.nl 4,5 / 5 - 24 Reviews @ Trustpilot