Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Complete taalcursus

Filters

 • Compleet Deens leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Deens te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Deens voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Deens. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Leer Marokkaans Arabisch - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Marokkaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Marokkaans voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Marokkaans . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt apart verstuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Chinees leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Chinees te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Chinees voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Chinees . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Leer Hongaars - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Hongaars te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Hongaars voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Hongaars . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Japans leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Japans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Japans voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Japans . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Catalaans leren - Boek + Online cursus Catalaans

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Catalaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Catalaans voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Catalaans. De online taalcursus is direct te starten, het boek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Kroatisch leren - Boek + Online cursus Kroatisch

  Een uniek Zelfstudie Pakket om snel en goed Kroatisch te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Kroatisch voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Kroatisch. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk to

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Pools leren - Boek + Online cursus Pools

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Pools te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Pools voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Pools. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Noors leren - Boek + Online cursus Noors

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Noors te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Noors voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Noors. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Leer Russisch ONLINE + BOEK - Complete taalcurus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Russisch te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Russisch voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Russisch. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Portugees leren - Boek + Online cursus Portugees

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Portugees te leren: Online + Leerboek. Het pakket bevat een Online cursus Portugees voor Beginners tot Gevorderden + Leerboek Portugees . De online taalcursus is direct te starten, het boek wordt afzonderlijk toegestuur

  Compleet

  € 69,95

  € 69,95

 • Complete cursus Spaans (Online taalcursus + Boek)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Spaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Spaans voor Beginners tot Gevorderden + Zelfstudie boek Spaans . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 69,95

  € 69,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box