Terug

 • Taalcursussen voor thuis, studie of onderweg - Snelle levering of Direct Online leren

Complete taalcursus

Filters

 • Compleet Braziliaans Portugees leren (Boek + Online cursus Braziliaans)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Braziliaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Braziliaans Portugees voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt verzonden.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Bulgaars (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Bulgaars te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Bulgaars voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids / Leerboek Bulgaars . De online taalcursus is direct te starten, de taalgids wordt afzonderlijk to

  Online + Boek

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Fins (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Fins te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Fins voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids / Leerboek Fins . De online taalcursus is direct te starten, de taalgids wordt afzonderlijk toegestuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Turks (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Turks te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Turks voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Turks . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Grieks leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Grieks te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Grieks voor Beginners tot Gevorderden + Zelfstudie boek Grieks . De online taalcursus is direct te starten, het boek wordt toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Indonesisch (Online taalcursus +Taalgids)

  Een handig leerpakket om snel en effectief Indonesisch te leren voor zelfstudie, vakantie of op reis. Het pakket bevat een Online cursus Indonesisch voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Indonesisch. Start vandaag nog met Indonesisch leren spreken!

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Hebreeuws (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Hebreeuws te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Hebreeuws voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Hebreeuws . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk verzonden

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Thais - Leer Thai (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Thais te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Thais voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Thais. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Deens leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Deens te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Deens voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Deens. De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Leer Marokkaans Arabisch - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Marokkaans te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Marokkaans voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Marokkaans . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt apart verstuurd.

  € 64,95

  € 64,95

 • Compleet Chinees leren - Boek + Online taalcursus

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Chinees te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Chinees voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Chinees . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

 • Complete cursus Hongaars (Boek + Online taalcursus)

  Een uniek Zelfstudie Pakket om goed Hongaars te leren: Online + Boek. Het pakket bevat een Online cursus Hongaars voor Beginners tot Gevorderden + Taalgids Hongaar . De online taalcursus is direct te starten, het leerboek wordt afzonderlijk toegestuurd.

  Compleet

  € 64,95

  € 64,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Talendomein.nl 4,3 / 5 - 28 Reviews @ Trustpilot